Monday, 2 January 2012

biar mimpi sampai ke bintang lahh sygg !

asslamualaikum .. ^^
di tengah malam yang indah ni ,
wanie saje je nak cerita pasal cerita yg wanie tengok kat astro ria tadi .
tajuk die “biar mimpi sampai ke bintang” .


cerite tu kan dah penah tayang 22 dec hari tu ,
but wanie ade kat kg mase tu , dah la de wedding pak cik .
ta sempat tengok lah jawab nye , haha .
cerite tu romantik gile kan ?
senyum wanie sorang sorang tengok cerita tu , ngeh ngehhh !
ayat yg paling best dalam cerita tu
biar mimpi sampai ke bintang , kalau tak dapat sampai ke bintang pon , sampai ke langit pon jadi lah” ..
sweet je ayat die .
dah lah si randy tu berlakon .


waduhh ! gue big fan die nihh !
ehem ehem ! terindon pulak .
haha .
untong lahh si  elfira tu berlakon nan randy ..


btw , de pulak mmbe die yg sengall + cute  tu , syarifah  sakinah  .
but , die berlakon cute gile lahh  .
ckap bi je hancuss . haha .


anyway , wanie x pnday mane pon bi .
but , tade la speaking camtu skali .
hehe . kene lah kendifent sket , kate die .
haha .
sekian .. cerite melalut wanie ni .
na tdoe lahh . sangat mengantuk ni .
gud byeeee ,, nyte ..
assalamualaikum ..

No comments:

Post a Comment