Wednesday, 4 January 2012

1st day skola kottt ..

assalamualaikum ..
entry hari ni wanie nak cite n ngadu pasal 1st day g skola .
haha . sumpah xlarat .
xtau lah nape leh jadi xbermaya macam ni .
agak nye , wanie emang xsihat .
hurm , xape lah demi spm , wanie sanggop saket saket pon .
cehh ! anak murid mithali ni . ahaha .

pagi tadi wani bangun pukol 5 pg .
wohoo ! awal tu . haha .
semangat betul lah aq ni . haha .
then , tunggu kat luar rumah sampai bas datang .
teruja nak naek bas cik zali .
sekali naek , kene berdiri sampai lah depan skola .
alahai , lenguh nye kaki . sedihh !

sampai kat skola engat kan boleh dudok kat kelas dulu .
rupenye sume dah ready kat assembly site .
haha , redha je la .
masok kelas pulak , tempat yg diidam selama ni kene amek dgan orang .
sedihh je ! xape lah . sabar je .
engat kan still f4 lagi .
pelikss gak bile cg cakap f5 .
bunyi cam tue je . haha .
lepas pnp , ade pulak perjumpaan rumah sukan .
kene berdiri lagi , hurm ..
paham paham je la .

time nak balek skola pulak , naek bas cik zali ,
kene berdiri lagi , sumpah sedihhhhh !
dalam hati menjerit jerit ,
“bila lah nak sampai rumah ni ???”

last last penantian telah berakhir .
home sweet home menunggu . haha .
xsabar nak makan , tdur .
saket pale gile lahh .
naseb baek lah homework hanye math je .
tu pon bape soalan je .
alhamdulillah , tengs cg .
haha , oke la .
tu je yg nak di cite kan pon . haha ,
jumpe lagi okeee !
assalamualaikum ..

No comments:

Post a Comment