Tuesday, 3 January 2012

sk0la lahh !

assalamualaikum ..
hye , nak bace cite melalut wanie lagi x ? haha .
kalau xnak pon xape .
wanie nak cite gak . haha .
nak bace , bace ngan ikhlas tau . hehe .
hurm , esok kan dah start skola ,



alahai , xboleh bangun lambat lagi .
haha . xboleh nak on9 sampai lewat malam .
takut bangun lambat ! haha .
dah la tiap pg , umi yg kejut .
naseb baek la wanie ni xliat nak bangun ,
kalau x , suboh gajah lah jawabnye . haha .

petang tadi lepas balek daripada library ,
terus iron baju skola .
wohooo ! semangat gile .
haha . bese lah orang yang xpenah ponteng .
eceeeehh ! pasan nye .
but , kebenaran lah tu .
tapi wanie xpenah dapat anugerah kehadiran penuh .
naseb badan . haha .

petang tadi kat library , ade lah mmbe sorang tu call  . 
die cakap nak datang uma .
“alahai , nape lah nak datang uma aq ?”
bukan ade pape pon .
naseb baek lah wanie at library .
wanie suroh lah dorang datang je kat library .
engat kan ade due orang je .
tige orang rupe nye .
haha , lawak betol lah dorang tu .
si zul tu dah lah pakai sluar 3-quarter ,
pegi pakai songkok pulak .
haha . punye lah sengal die tu .
wat malu je , haha .

lepas tu pulak pegi uma cg 5einst yg baru , nik aida .
kesian cg tu kiteorang datang petang petang .
dah lah panas . haha .
pape pon , sumpah xsabar nak pegi skola esok .
but , kalau boleh xnak masok kelas yg tules ‘5’ .
cam tua je . 17 tahun ? not bad lah .
haha . oke lah .. sekian saje cite yg melalut ni .
haha , gud bye . assalamualaikum ....

No comments:

Post a Comment