Saturday, 31 December 2011

happy new year !




assalamualaikum sume .
jawab tau .
tak jawab d0se .
haha . bagus bagus .
tepat jam 12.00 tengah malam tadi atau mengikut waktu islam iaitu selepas maghrib , kite sambut tahun baru kan ?
gempak gile kan ?
ade bunga api .




wanie d0k uma je , d0k depan tb .
malas lah nak pergi sambutan tahun baru kat tel0k kemang tu . huhu .
punye lah semangat tadi wani kira s0rang s0rang .

 10 ..
9..
8 ..
7 ..
6 ..
5 ..
4 ..
3 ..
2 ..
1 ..

pastu keluar bunga api .
tapi dalam tb je la .
haha .
dekat tb 2 , Ambang 2012 tu .
haha . semangat gile .
tetiba dengar bunyi bunga api dari luar ,
wani terus lari sampai depan pintu , laaa .
tak nampak lah pulak .
nak keluar , dalam hati cakap : “hai , nape lah cerah sangat kat luar tu , tak ade 0rang ke ? aku dah lah semangat ni , ‘’ .
biasalah tu , penakut !
sape lah tu kan ? haha .


sekian lah cerita melalut wanie ni .
layan je lah ye .
haha . sem0ga tahun baru ni , kite menjadi 0rang yang lebih baik .
sem0ge azam tahun baru kite turut tercapai .
gud luck t0 all candidate spm 2012 especially me .
hehe . study hard !!
yeah ! 0ke la .
wasalam …..

Wednesday, 14 December 2011

h0met0wn !!

assalamualaikum ..
hari ni wanie nak cite pasal wanie nak balek kampung 

.
hehe , x sabar rase nye .
wanie balek kampung ni p0n sebab de wedding pakcik la .


huhu . nak jadi pengapit x b0leh .
huhu , x ape lah . teng0k je lah kan .
haha . 0ke la .
tu je la . adek wanie dah memekak nak maen game .
x habis habis ngan game die .
menyampah mak ! haha .
tata .. titi .. tutu .. 

sAhAbat

assalamualaikum kwan !
hari ni wanie nak cite pasal sahabat .
sahabat ?
tau x pe tu ?
tiap 0rang mesti ade sahabat kan .
x ade x payah hidup la .
haha .
best kan ade sahabat ?
susah senang , die ade je nan kite .
sahabat yang paling wanie sygg :

 sharenna hanis .

but , die x ade fb .
x pe la . die tetap kat hati wanie as a best friend !

second ?
mesti lah si ...

farah fatin .


then , 

ain zainuddin .


then , byak la sahabat wanie .
x tau nak ckap camne . haha .

lg 1 , sahabat sehati sejiwa se0tak setangan sekaki n semua se- la .
haha .  die ialah 

 nurul husna .


pict die ade kat tepi kan ? huhu .
nak letak pict laen , die da private an pict die .
huhu .

ni p0n my bestie !

syaza zalkeri .


 ni je la pict die time raye 2011 .
haha ^^

tu je la k0t . huhu . nanti wanie p0st lagi lah ye .
tata , take care sume . 
assalamualaikum ^^