Saturday, 25 August 2012

saLam leBaran



assalamualaikum :) 
selamat hari raya buat family tercinta , kawan-2 taulan serta yang tersayang ;)
sempena hari raya ni , saya ingin memohon maaf jika ada tersalah silap .
termarah, tersepak n semua ter- lah .
amacam raya korang tahun ni ?
mesti best kan ?
saya pun balik ke kampung saya tau .
jangan jeles , kampung saya cantik tau :)
ada sawah padi . korang ada ?
maklumlah kampung kat Negeri Jelapang Padi , Kedah . huhu 
semoga keceriaan Syawal ni terus menyelubungi kita :D

hm , saya nak share photo sikit ni :)
kalau sudi scroll lah ke bawah ye ;)


ehm , saya lah tu :D

abg ku :D

adik saya yang ketiga :D

umi , mak njang , mak chaQ n amni :)
 
mirul n abg saya :)

kami semua , tapi x cukup ;)

arif muhaimin ni pun nak beraya ^^
naufal yang cute


taha' dah macam askar dah ;)



haziQ imtiaz n ibu nya :)


sekian saja update saya hari ni :D
lain hari jumpa lagi :D 
maaf zahir .
batin xde ;)
0-0 yerkk :)
assalamualaikum <3

No comments:

Post a Comment